• Bostad
  Bostad
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Alltjänstpoolen


Alltjänstpoolen
Att tänka på vid renoveringar

Hjälp med renovering kan vi alla behöva då och då speciellt om vi äger vårt boende. Att anlita hantverkare kan verka mer komplicerat än vad det faktiskt är. Många gånger har du säkert hör historier om förseningar eller tillkommande kostnader som kommit utanför offerten. Med Alltjänstpoolen kommer detta aldrig hända. Vår modell bygger på att vi upprättar en projektplan renoveringsplan där vi tillsammans med dig i förväg spikar alla detaljer, planer för hur ditt projekt ska genomföras.

Med oss får man hantverkshjälp i världsklass. Vi erbjuder alla de hantverkstjänster som behövs för att ditt projekt ska kunna genomföras exakt så som du vill ha det.

Alltjänstpoolen levererar även trädgårdstjänster. Om du t.ex. vill ha hjälp med att beskära fruktträd så har vi utbildade arborister som gör jobbet på rätt sätt för att dina fruktträd inte ska ta skada.

När man anlitar hantverkare från oss får man hjälp av yrkesproffs. De flest av våra duktiga hantverkare har ett helt liv av erfarenheter bakom sig. Många av våra medarbetare har dessutom tidigare drivit egna verksamheter t.ex. kan man ha haft egna verksamheter som trädgårdsfirma, snickeri, måleri eller elfirma.

Det ska vara tryggt att anlita hantverkshjälp. Alla våra hantverkare som jobbar med ditt renoveringsprojekt är erfarna snickare, målare, elektriker. Oavsett om det gäller att beskära fruktträd eller ett enklare trädgårdsarbete, mindre reparationer eller ombyggnationer i hemmet. Inget uppdrag för litet. När du anlitar oss kan du i lugn och ro ägna dig åt andra saker.

Alltjänstpoolen

Våra händiga snickare, målare och elektriker står redo

Dessutom blir det ofta ekonomiskt fördelaktigt att anlita Alltjänstpoolen. Vi erbjuder både Rot och Rut avdrag på alla våra tjänster som vi utför åt privathushåll. Därför vågar vi påstå att med vår mångåriga erfarenhet och kompetens inom alla våra områden utför vi jobben på rätt sätt, mer effektivt och till lägre kostnad än om man skulle göra jobbet själv.

Trygga renoveringar

Vill du vara trygg med att försäkringar gäller och få ett ökat värde i ditt boende så är professionellt utförda renoveringsarbeten den bästa garantin. Med oss får man ett bättre resultat än om man skulle göra det själv.

Att anlita Alltjänstpoolen för trädgårdsskötsel, reparationer och ombyggnationer i hemmet sparar tid, energi och pengar och ger ett professionellt resultat. Det är det bästa sättet att få jobbet gjort utan att behöva lägga ner alltför mycket tid, pengar och energi på det själv.

Nya regler för hur man får renovera sin bostadsrätt 2023

Det är en hel del nya regler för dig som äger en bostadsrätt som börjar gälla fr.o.m. 2023. Gör du fel så kan det i värsta fall leda till att du har förverkat din bostadsrätt samt att du får stora ekonomiska krav på dig privat.

Om du bryter mot bostadsrättsföreningens stadgar kan du bli föremål för disciplinära åtgärder, inklusive böter, förbud mot att använda föreningens faciliteter, omvandling av din bostadsrätt till en hyresrätt samt utestängning från föreningen.

Skadestånd till bostadsrättsföreningen

Dessutom kan du bli ansvarig för skadestånd till bostadsrättsföreningen eller andra bostadsrättshavare om du väsentligen har förorenat eller skadat föreningens egendom. Om du inte följer bostadsrättsföreningens stadgar kan det också resultera i rättsliga tvister mellan dig och föreningen, som kan slutföras i domstol.

Tänk på att informera din förening

Funderar du på att renovera badrummet? Tänk på att om du inte informerar din förening i förväg kan du fr.o.m. 2023 bli av med din bostadsrätt. En ny lag gäller från årsskiftet. Lagen syftar till att säkerställa att renoveringar i bostadsrättsföreningar först måste godkännas av föreningen. Detta för att din renovering inte ska få negativa konsekvenser för föreningen i sin helhet.

En bostadsrättsförening som inte i förväg informerats om en lägenhetsrenovering som t.ex. påverkar bärande väggar, avlopp för vatten, värme och gas. Har nu lagligt stöd för att förverka en borätt. En Styrelse kan dessutom hindra renoveringar som påverkar kulturhistoriska eller miljömässiga värden.

Läs artikeln i sin helhet här: Artikel

Besök: Alltjänstpoolen