• Bostad
  Bostad
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • IT, Data & WiFi
  IT, Data & WiFi
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Yabado Frågor och svar.

Vad handlar det om?

Yabado Stockholm AB Orgnr: 559215-9544. Svenskt företag och oberoende aktör som via den egenutvecklade sökmotorn Yabado förmedlar bostäder, mäklare, hantverkare, samt kontakt med andra tjänsteföretag i närområdet.
Alla sökningar som skapas på sidan distribueras slumpvis till de närmast placerade företagen.

Fördelar

Att få tag på en mäklare eller en hantverkare kan vara nog så svårt och långa avstånd gör det inte lättare. Yabado använder närhetsprincipen som en del av sin lösning. Vi levererar omgående i realtid förslag på de närmast placerade leverantörerna som matchar din sökning. Som när du t.ex. vill hitta den mäklaren som har bäst lokalkännedom eller en hantverkare som jobbar i området. En annan fördel är att när du söker med Yabado bidrar du även till ett levande närområde där nya arbetstillfällen och jobb skapas. 

Hjälp Yabado att växa

Med relevanta inlägg når vi fler människor. Yabado fokuserar generellt på ämnen som rör bostadsfrågor, renoveringar och lokal service. Via våra sektioner kommunicerar vi inom ett flertal ämnen. Det kan vara interjuver, redaktionella artiklar eller inlägg. Har du tips eller om du själv vill bidra är du välkommen att höra av dig. Texter får gärna vara lite längre, filmer hanterar vi gärna på upp till 3 minuters längd. Bilder självklart men inte för tunga 1mb brukar funka bra. Grundregeln är att inlägg bör vara informativa, gärna lättsamma. Har du en text som du vill ska ingå så försök hålla dig till ca.500 ord. Har din film s.k. ”voice over” måste ljudkvalitén vara på topp för att engagera tittare, filmer med bristande ljudkvalité orkar man inte titta på och kommer därför inte publiceras.

Redaktionella Annonser

På yabado.se kan företag annonsera, via text, bild och film. Vi erbjuder redaktionellt skrivna annonstexter samt att vi skapar kortare annonsfilmer. Vill man ha hjälp med att skapa innehåll som t.ex en video som presenterar företaget kan man kontakta joakim@yabado.se

Vilka inlägg publiceras inte?

Inlägg som inte kommer visas är allt som vi på Yabado helt godtyckligt bedömer som att det inte hör hemma i vår kanal eller som inte når upp till de tekniska krav vi har för visning. Vi är relativt toleranta men vi visar inte inlägg med innehåll som kan anses brista i ton, manér eller till sin karaktär anses vara politiska, religiösa eller kontroversiella.

Säkerhet

Som privatperson behöver du aldrig lämna ut detaljerade personuppgift. Yabado hanterar inga betaltransaktioner. Vilket betyder att vi inte efterfrågar betalkort eller liknande uppgifter. Den information som du lämnar raderas efter tjugo dagar. Yabado tillämpar GDPR reglerna enligt EU lagstiftningen. För ökad säkerhet och din trygghets skull registreras och spars samtliga företag och deras företagsuppgifter som visas på vår plattform. Det är företagens offentliga kontaktuppgifter samt vilka personer i ledande ställning som finns registrerade i företagen.