• Bostad
  Bostad
 • BRF, Förvaltning, Service
  BRF, Förvaltning, Service
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • IT, Data & WiFi
  IT, Data & WiFi
 • Mark & Tomt
  Mark & Tomt
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Badrumsrenovering Birkastan


Låt oss ta en titt på en lyckad badrumsrenovering 2022

Lägenheten en 1:a på 20 kvm på Vikingagatan i Birkastan Stockholm fick ny ägare våren 202I. Huset som ser välskött ut är byggt i slutet av 1800 talet. Lägenhetens föregående ägare hade nyligen installerat ett nytt fräscht kök, det som inte var lika fint var badrummet som såg ut att vara från slutet av 1980 talet. Det nya badrummet på ca. 2,5 kvm landade totalt på 112.000 kr inklusive alla möbler, belysning samt golvvärme.

Modern känsla i äldre 1:a med nyrenoverat badrum Birkastan

Birkastan är en spännande och gemytlig stadsdelen som gränsar till stambanans norra infart. Som stadsdel växte Birkastan i huvudsak fram under senare delen av 1800 talet. I takt med den generella industriella utvecklingen med många lokala industrier under 1900 talet första hälft behövdes även fler arbetare, många stadsdelar växte på så vis fram och med ett stort antal nyinflyttningar från landet ökade Stockholms befolkning snabbt.

Fram till senare delen av 1900 talet befolkades Birkstan av talrika arbetarfamiljer och lägre tjänstemannafamiljer. Ett annat inslag som bidrog till stadsdelens utveckling och dynamik var de nya familjer som flytta hit i mitten av 1900 talet från främst södra Europa.

Större delen av fastigheterna utgörs idag av lägenheter på mellan 20 kvm till 90 kvm och räknas till ett av de mest populära bostadsområdena i Stockholm.

Mycket tack vare att man här fortfarande möts av känslan av det småskaliga samt restaurangtätheten. Längs områdets centrala gata Rörstrandsgatan trängs barer och trendiga restauranger sida vid sida. Gatan som sommartid förvandlas till en folktät gågata där man kryssar runt mellan caféer och lunchställen ger en härlig inkluderande känsla av en avslappnad livsstil som för tankarna till Montparnasse i Paris.

Moderna bohemer, stilmedvetna par och familjer flyter självsäkert runt i området. På de backiga intilliggande tvärgatorna hittar man de mindre butikerna som specialiserat sig på över disk handel med butiker inom olika områden som alltifrån inredning och möbler, kläder till bageri, kött och fisk. Här trängs små helt unika shoppar från olika delar av världen till butiker med anor från förr men som nu tagits över av den yngre generationens entreprenörer som fortsätter ge stadsdelen dess unika prägel

Ultra coolt trendigt samtidigt genuint

Birkastan har en utpräglad genuin känsla av småskalighet den lokala prägel med många angenäma möten och möjligheter för trevliga promenader längs Klarakanalen och vidare inåt genom kvarterens environger gör området till en favorit för den som vill upptäcka Stockholms alla aviga och spännande sidor.

Kontakta Renoveranu få offert på badrumsrenovering

Som en pålitlig leverantör av badrumsrenoveringar har renoveranu jobbat i Stockholm med badrumsrenoveringar sedan 15 år tillbaka. Faktum är att man tillsammans har över 50 år av arbetserfarenhet. Självklar har man alla nödvändiga certifieringar. Man är behörig för att utföra samtliga moment som är aktuella för att genomför badrumsrenoveringar enligt bransch standard. Med sin erfarenhet i bagaget har man kommit att bli ett av de mest anlitade renoveringsföretagen i Stockholm för badrumsrenoveringar, i princip så startar man över 20 nya projekt i månaden.

I dag drivs företaget av sina ägare. tillsamman har man en personalstyrka på 20 st fastanställda hantverkare. När det behövs har man ett mycket omfattande kontaktnät med underentreprenörer som anlitas vid behov. I stor sett så levereras samtliga uppstartade badrumsrenoveringar på utsatt tid.

Trygga badrumsrenoveringar ligger i vårt DNA

Med god planering och erfarna projektledare händer det mycket sällan att projekten drar ut på tiden. Visst händer det att projekt drar ut på tiden men inte mer än att man kan komma överens med beställaren om hur man löser eventuella förseningar på bästa sätt. I vissa fall har man t.ex. kunna erbjuda ett avdrag på fakturan om arbetet dragit över med mer än tre veckor. Alla badrumsrenoveringar levereras med full garanti.

Som kund kan du även dra fulla nyttan av företagets samarbeten med olika partners.Bl.a. så samarbetar Renoveranu med Konradssons kakel i Bromma. Med Konradsson vid sin sida kan man i dag erbjuda exklusiv design samt service i världsklass. Utbildad personal hjälper till med ritningar samt ger designförslag för bästa utformning av alla badrum. Som kund till Renoveranu får du alltid exklusiv tillgång till Konradssons badrumsdesigners.

Via Renoveranu erbjuds kunder en egen bokad en tid då du slipper trängas med andra. Tillsammans med en av Konradssons badrumsexperter går ni i lugn och ro igenom dina unika förutsättningar och möjligheter. Erfaren personal guidar och ger förslag på lösningar, material och tipsar givetvis om alla de senaste snygga detaljer som gör ditt badrum speciellt. Konradssons kakel har ett mycket rikt utbud av exklusiva moderna material och designade badrumsmöbler från flera märkesleverantörer.

Noggrannhet och kvalité får ta tid

Gediget och omsorgsfullt renoverat. Arbetet med renoveringen av badrummet på Vikingagatan pågick under 12 veckor. Då ägaren inte var i tidsnöd så var det aldrig ett problem med leveranstiden. Bägge parter var överens om att arbetet skulle pågå under 10-13 veckor. Många gånger så vill man väl inte att arbetet ska dra ut riktigt så långt på tiden, men som vi vet den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Exempel på badrumsrenoveringar
Kontakta oss redan i dag för en offert på badrumsrenovering

Få din badrumsrenovering offert på mailen inom 48 timmar. Med oss får du en tydligt specificerad offert som redovisar vad din badrumsrenovering kostnad blir exakt efter Rot-avdraget.

Läs om renoveringar här: Renovering Bostadsrätt

Läs om renoveringar här: Problem vid Badrumsrenovering