• Hitta fastighetsmäklare
  Hitta fastighetsmäklare
  
1 on
tick done
Placeholder
2 off
tick done
Placeholder
3 off
tick done
Skapa förfrågan
 

Hitta fastighetsmäklare

 
136
Hitta fastighetsmäklare
 
Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka förfrågan"
 

Hitta Elektriker med Yabado

Ta vara på resurserna i ditt närområde.
Upptäck lokala elektriker nära dig.

Artiklar i ämnet

Bostäder till salu

Möt några av våra partners

Movh

Elektro Nord

ELEKTRO-NORD Installationer utan avbrott sedan 1972

Välkommen till ELEKTRO-NORD – din pålitliga partner för allt inom el-, data- och reservkraftsinstallationer sedan 1972!

Vi är ett installationsföretag med en lång och framgångsrik historia av att leverera högkvalitativa installationer till både företag och privatpersoner i Årsta, Stockholm med omnejd. Vi är stolta över vår gedigna erfarenhet och vårt ansvarstagande i alla uppdrag vi tar oss an.

Oavsett om det handlar om stora offentliga uppdrag eller mindre privata installationer, så är vi det rätta valet för dig. Vi hanterar alla våra projekt med samma engagemang och professionalism, och ser till att vi alltid uppfyller dina behov och krav på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder även våra kunder en unik möjlighet att titta tillsammans på våra möjligheter ihop! Vi är ständigt uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna inom vårt område, och kan därför ge dig de bästa råden för att optimera dina installationer.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skapa en lösning som passar just dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Hitta Elektriker

Letar du efter elektriker då
har du kommit rätt!

Letar du efter elektriker men vet inte riktigt vart du ska börja? Då kan Yabado vara en bra plats att börja på. Med Yabado hittar du pålitliga och prisvärda elektriker särskilt om du vill komma i kontakt med dina lokala elektriker. Vi har skrivit den här guiden för att du enklare ska förstå hur processen går till och för att du ska hitta certifierade elektriker. Vi ska även försöka besvara några av de vanligaste frågorna. Läs om: ROT avdrag för eltjänster.

Hitta dina elektriker i närområdet

Enklast kan det många gånger vara att börja med grannar och bekanta. Det kanske inte alltid är de bekvämaste sättet, många av oss vill inte besvära omgivningen. Då kan det vara enklare att använda en tjänst som Yabado som hjälper dig att komma i kontakt med alla de lokala elektrikerna närmast dig. Yabado levererar helt gratis förslag till dig på dina närmaste elektriker. De föreslagna elfirmorna som vi presenterat för dig blir samtidigt i realtid uppdaterade med information om att det finns hushåll i närområdet som söker efter hjälp med en elinstallation.

Hitta elektriker

Varför du bör anlita en certifierad elektriker

Att välja en certifierad elektriker kan också ge dig extra trygghet eftersom de har genomgått omfattande träning och utbildning för att bli skickliga inom sitt område och är mer benägna att vara uppdaterade på de senaste teknologierna inom området.

Att hitta en pålitlig och certifierad elektriker kan vara en utmaning, men det är viktigt att säkerställa att ditt hem eller företag har en säker och fungerande elektrisk installation. Genom att följa tipsen och råden som presenteras i den här artikeln, kan du hitta en elektriker som passar dina behov och budget. Kom ihåg att alltid kontakta en elektriker om du har några frågor eller bekymmer angående dina elektriska installationer.

Hitta en prisvärd elektriker

Även om du inte vill offra kvalitet för pris är det viktigt att hitta en elektriker som passar din budget. Därför kan det löna sig att jämföra flera elektriker för att få en uppfattning om genomsnittskostnaden för den tjänst du behöver. Eller fråga om rabatter eller kampanjer för nya kunder.

Varför du ska välja en certifierad elektriker

Att välja en certifierad elektriker är viktigt av flera anledningar.

För det första har en certifierad elektriker genomgått omfattande träning och utbildning för att bli skicklig inom sitt yrke.

För det andra är en certifierad elektriker mer benägen att vara uppdaterad med den senaste teknologin.

För det tredje en certifierad elektriker är skyldig att ha en ansvarsförsäkring, vilket skyddar dig och din egendom vid skador eller olyckor.

Hur man hittar en rekommenderad elektriker

Att hitta en rekommenderad elektriker kan ju kännas en smula tryggare. Men kom ihåg, det är inte en garanti för att säkerställa kvalitet och service. Här följer några tips på hur man att kan hitta en rekommenderad elektriker.

 • Be om rekommendationer från personer du litar på.
 • Kontrollera med professionella organisationer som Svenska Elektrikerförbundet.
 • Sök efter elektriker som har vunnit utmärkelser eller fått erkännande för sitt arbete.

Vilka egenskaper har en bra elektriker?

När du väljer en elektriker finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Här är några punktegenskaper att leta efter i en bra elektriker:

 • Erfarenhet och expertis inom den typ av arbete du behöver. God kommunikationsförmåga, lyhörd och inkännande.
 • Professionalitet och uppmärksamhet på detaljer.
 • Tillförlitlighet och punktlighet.
 • Transparent och öppen om prissättning och tjänster.

Vilka frågor bör jag ställa en elektriker som jag ska anlita?

När du ska anlita en elektriker finns det flera frågor du kan ställa för att säkerställa att du väljer rätt person för jobbet. Här är några exempel på frågor:

 • Är du certifierad och har behörighet att utföra det arbete som behövs?
 • Har du erfarenhet av liknande jobb som det jag behöver hjälp med?
 • Kan du ge en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta och vad det kommer att kosta?
 • Vilken typ av material kommer att användas och varifrån kommer de?
 • Kommer du att hantera alla tillstånd och nödvändiga papper för arbetet?
 • Vad är din policy för garantier och service efter installationen?
 • Har du några referenser från tidigare kunder som jag kan kontakta?
 • Kommer du att ta hand om avfallet efter jobbet?

Genom att ställa dessa frågor kan du få en bättre förståelse för elektrikerns erfarenhet, kunskap och tillförlitlighet, vilket kan hjälpa dig att fatta ett informerat beslut om vem du ska anlita.

Vanliga priser på elektriska tjänster

Elektriska tjänster kan variera kraftigt i kostnad beroende på komplexiteten i jobbet och nivån av expertis som krävs. Här är några vanliga elektriska tjänster och deras kostnader. Dock bör det tilläggas att dessa priser som redovisas här inte på något vis behöver stämma in på enskilda företag. Priser varierar och kan skilja sig åt beroende på många faktorer. De priserna som anges här bör betraktas som generella.

 • INSTALLATION EL UTTAG:
  500-1500 kr per uttag
 • INSTALLATION BELYSNING:
  1000-3000 kr per ljuskälla
 • INSTALLATIONSÄKERHETSSYSTEM:
  10 000-20 000 kr
 • REPARATION ELEKTRISK LEDNING:
  Mellan 1000-3000 kr
 • UPPGRADRING ELSYSTEM:
  Mellan 30 000-50 000 kr

Hur mycket kostar akut elektrisk service?

Kostnaden för akut elektrisk service kan variera beroende på faktorer som tid på dygnet och omfattningen av problemet. Generellt sett kan priset för en nödtjänst vara betydligt högre än för en icke-akut service. När du anlitar en jourtekniker till exempel en VVS-tekniker eller en elektriker är det inte ovanligt att det finns en framkörningsavgift. Denna avgift täcker teknikerns tid och resor till din plats.

Ofta kan röra sig om ca. 2500 kr inklusive moms. Utöver framkörningsavgiften tillkommer en timkostnad i regel på ca.1000 kr inklusive moms per arbetstimme. Detta kan verka högt, men det är viktigt att komma ihåg att dessa tekniker ofta arbetar utanför normala arbetstider för att hjälpa dig i en nödsituation.

Hur mycket kostar jourelektriker?

Kostnaden för jourelektriker kan variera beroende på tidpunkten för tjänsten.

 • Under arbetsdagar:
  Mellan 1500-2500 kr
 • Under helger:
  Mellan 2500-4000 kr
 • Under nätter:
  Mellan 3500-5000 kr

Kan man installera extra elektriska uttag själv?

Det är möjligt att installera extra elektriska uttag själv om du har erfarenhet och kunskap om elektriska system. Men det rekommenderas starkt att anlita en professionell elektriker för att undvika risker för skador eller olyckor. Ska försäkringar gälla så måste alla installationer vara fackmansmässigt utförda.

Vad kostar elektrisk inspektion?

Kostnaden för en elektrisk inspektion kan variera beroende på storleken på ditt hem eller företag, samt omfattningen av inspektionen. Generellt kan priset variera från några tusen kronor till flera tiotusen kronor.

Hur mycket kostar elektrisk installation per kvadratmeter?

Kostnaden för elektrisk installation per kvadratmeter beror på flera faktorer, inklusive omfattningen av arbetet och nivån av expertis som krävs. Generellt kan priset variera från några hundra till flera tusen kronor per kvadratmeter.

Vad kostar en elbesiktning?

En elbesiktning är en inspektion av det elektriska systemet i ditt hem eller företag. Kostnaden för en elbesiktning beror på följande faktorer:

 • Storleken på fastigheten eller byggnaden
 • Komplexiteten i det elektriska systemet
 • Antalet inspektionspunkter som behöver kontrolleras

Räkna med att en elbesiktning kosta mellan 3000-7000 kr beroende på ovanstående faktorer.

FAQ

Vad är skillnaden mellan en behörig och en certifierad elektriker?

En behörig elektriker har en formell utbildning eller yrkeserfarenhet inom elinstallation, medan en certifierad elektriker har genomgått en extra utbildning och har certifierats av en myndighet.

Hur vet jag om en elektriker är pålitlig och säker?

Du kan kontrollera en elektrikers licens och försäkring, samt läsa online recensioner och betyg för att bedöma deras pålitlighet och säkerhet.

Vad gör jag om jag har en elektrisk nödsituation?

Kontakta en jour elektriker för att få snabb hjälp med en elektrisk nödsituation. De kan hjälpa till med allt från strömavbrott till farliga ledningsproblem.

Vilken typ av säkerhetssystem kan en elektriker installera?

En elektriker kan installera olika typer av säkerhetssystem, som CCTV-kameror, brandvarnare och larm.

Vad är skillnaden mellan en elektrisk reparation och en nyinstallation?

En elektrisk reparation involverar att reparera eller ersätta befintlig elektrisk utrustning, medan en nyinstallation involverar att installera helt nya komponenter.

Kan jag få en kostnadsfri offert för elektriska tjänster?

Ja, de flesta elektriker erbjuder kostnadsfria offerter för sina tjänster.

Att hitta en pålitlig och certifierad elektriker kan vara en utmaning, men det är viktigt att säkerställa att ditt hem eller företag har en säker och fungerande elektrisk installation. Genom att följa tipsen och råden som presenteras i den här artikeln, kan du hitta en elektriker som passar dina behov och budget. Kom ihåg att alltid kontakta en elektriker om du har några frågor eller bekymmer angående din elektriska installation.

Här kan du hitta elektriker i hela Sverige

Vi kan koppla dig till de bästa elektrikerna i hela Sverige enkelt genom våra sidor nedanför.
Klicka på din ort eller ditt område, så hittar vi de bästa elektrikerna med omnejd.

Redo att hitta rätt hjälp?