• Bostad
  Bostad
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • IT, Data & WiFi
  IT, Data & WiFi
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Bergsgatan 47 Kungsholmen


Se på karta

Pris:
Adress:
Bostadstyp:
Boarea:
Antal rum:
Byggår:
Antal vån:
Planritning:
3 975 000 kr
Bergsgatan 47 1 tr
Lägenhet
48 kvm
2 rum
1932
5
I ett populärt läge på Kungsholmen ligger denna tvåa om 48 kvm. Lägenheten är genomgående ljus med många fönster som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp samt de ljusa ytskikten. En generös takhöjd ger en känsla av både luft och rymd. Moderna materialval såsom snygga förvaringsgarderober med skjutdörrar i trä kombinerat med tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett präglar denna fina bostad. Det här är ett utmärkt boende med en väldisponerad planlösning att trivas väl i! 

En vacker hall leder till bostadens samtliga rum. Här erbjuds gott om möjligheter för förvaring i platsbyggda garderober där skjutdörrarna matchas snyggt med klassisk fiskbensparkett. Vardagsrummet som ligger till vänster om hallen bjuder på ett härligt naturligt ljusinsläpp från två fönsterpartier. Fönsterna ramas in av en praktiskt platsbyggd vit bokhylla. Bostadens kök är stilrent och modernt med ett nytt parkettgolv. Köket går i ljusa toner där vita över- och underskåp matchas snyggt med mörk arbetsbänk och ljusblåa små kakelplattor ovan arbetsbänken. Från köket nås det rogivande sovrummet som rymmer en säng och har ett behagligt ljusinsläpp. I övrigt finns ett fräscht helkaklat badrum. 

I BRF Morellträdet 25 bor man i en välskött äkta bostadsrättsförening i Kungsholmen där föreningen äger fastigheten och har en god ekonomi. Föreningen gemensamma utrymmen består av en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. 

Bergsgatan 47 ligger på en attraktiv adress ett stenkast från Kungsholmstorg som har ett rikt utbud av restauranger, caféer och välsorterade livsmedelsbutiker. Inom gångavstånd ligger Fridhemsplan som erbjuder goda shoppingmöjligheter i Västermalmsgallerian. I närheten finns även Norr Mälarstrand som bjuder på härliga promenad- och joggingstråk som tar en till grönskande Rålambhovsparken. Längst med Norr Mälarstrand går det att njuta av utsikten mot Mälarens inhopp och Söders höjder. Utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna och blå linje och flertalet innerstadsbussar.