• Hitta fastighetsmäklare
    Hitta fastighetsmäklare

GDPR

Välkommen till Yabado, en plattform där användare kan publicera annonser för bostäder till salu. Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och har därför utarbetat denna sekretesspolicy för att beskriva hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Information som samlas in: När du registrerar dig för Yabado, samlar vi in viss personlig information såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer och annan relevant information. Vi samlar också in information om annonser du publicerar, inklusive bilder och beskrivningar av bostäder.

Användning av information: Vi använder din personliga information för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, inklusive för att säkerställa att din annons visas korrekt och för att hålla kontakt med dig i samband med din användning av Yabado. Vi kan också använda din information för att skicka dig marknadsföringsmaterial eller för att förbättra våra tjänster.

Skydd av information: Vi har implementerat tekniska, fysiska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, förstörelse eller förändring. Vi kommer endast att dela din information med tredje parter i enlighet med gällande lagar eller för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Ändringar av sekretesspolicyn: Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst. Vi kommer att meddelar dig om några viktiga ändringar genom att publicera den uppdaterade versionen på vår webbplats. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna policy för att vara informerad om våra praxis för skydd av din information.

Kontakta oss: Om du har några frågor om vår sekretesspolicy eller vår användning av din personliga information, vänligen kontakta oss på info@yabado.se

Denna sekretesspolicy trädde i kraft 2023