• Bostad
  Bostad
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Få leads med Yabado

Pris 349 kr per månad ex moms

Vi erbjuder


area

Få Leads enl Närhetsprincipen
Från alla kommuner inom Stockholms, Göteborg och Malmö län.


Bli partner

Presentera ert företag
Skapa redaktionell inlägg + länka till egna sidor.


guarantee

Unik annons med CTA
Träffsäker Call To Action annons som ger unika leads.


leads

Ranka upp organiskt få ökad trafik
Få SEO optimerad redaktionell artikel + länk till hemsida.


invoice

Baspaket á 349 kr i månaden
Pris 12 mån period. 3.839 kr


Pris 349 kr ex moms i månaden faktureras per kvartal i förskott. Välj 12 månaders period betala för 11 månader. Vi har inga bindningstider. Vill man avsluta så maila ”avsluta” till joakim@yabado.se. Avslutar man sitt paket upphör annonsvisningar samt alla leads leveranser inom 3 månader fr.o.m. publiceringsdatum. Som standard levereras leads till anslutna företag från 20 st valfria postnummerområden inom valfri region, län eller kommun. Att utöka räckvidden till andra regioner, län och kommuner går givetvis bra. Vill man utöka med 20 st postnummerområden kostar 99 kr per månad. Vi kan erbjuda leads från hela Sverige.

*” anger obligatoriska fält

E-post för leverans av leads*
E-post Kontaktperson*

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Få leads med Yabado. En kvinna i trettioårsåldern med brunt långt hår ligger barfota bekvämt bakåtlutad med fötterna på ryggkuddarna i en vit tygklädd soffa. Hon surfar på mobilen som hon håller i bägge händerna framför ansiktet.

Få leads med Yabado direkt i mailen

Företag kan gratis ansluta till Yabado databas. Med Yabado får man förfrågningar från Kunder i närområdet. Förfrågningarna eller Leads som vi kallar det innehåller alla kontaktuppgifter som behövs för att kunna gå vidare i processen. Vårt grundpaket innebär att vi mailar alla förfrågningar som efterfrågar de tjänster som ert företag erbjuder inom de postnummerområden där ni har verksamhet. Vår statistik visar att 50% av företagen som inom 10 dagar svarar med en offert till kunden vinner jobben.

Alla är välkomna

Yabado är en databas som erbjuder kontakt med företag inom kategorierna Fastighetsmäklare, Bygg, Renovering, Flytt, Transport och Städ.

Närhetsprincipen är rättvis konkurrens

Yabado tillämpar närhetsprincipen som konkurrensmedel. Det betyder att det är avståndet mellan kund och utförare som avgör för vilken position företaget får i resultatlistan.

10 i top listan

Varje sökresultat som visas upp för kunden innehåller förslag på de 10 närmaste lokala företag som kan levererar den specifika tjänsten. Det betyder att företag som enligt offentliga uppgifter är registrerade på en adress inom t.ex. Solna kommun kommer visas på 10 listan i ordningsföljd som utgår från kundens adress inom Solna kommun.

Unik möjlighet att konkurrera på lika villkor

Med Yabado får företag den unika möjligheten att helt gratis konkurrera på lika villkor med de största inom sin bransch. Det unika med Yabado som plattform är att det inte är plånboken som avgör huruvida ditt företag syns högt upp på resultatlistan eller inte. Med oss kan man inte ”betala” för att visas högre upp. Det som är avgörande för om ditt företag visas eller ej är avståndet till kunden.

Bli partner och visa upp ditt företag på Yabado

Via Yabado kan du ”hands free” skapa helt unika förfrågningar till ditt företag som ni inte delar med något annat företag. Yabado har 4 sektioner för annonsering. Annonser, Filmer Artiklar och Inlägg.

Tips på hur ditt företag får unika förfrågningar på Yabado.

Leads. Få leads med Yabado. Vi levererar alla leads från de postnummerområden där ni är verksamma.

Annonser.
Annonsformatet är rörlig eller statisk bild, text samt CTA (call to action). Dessa annonser visas upp på resultatsidan för eftersökta kategorier. Dvs det är annonser som kunden ser för den specifikt sökta tjänsten.

Film.
Vi skapar en unik film för ditt företags räkning. En presentationsfilm som visar upp ditt företag och de tjänster ni erbjuder. Samt att vi placerar en CTA knapp i ett unikt kontaktformulär för endast ert företag.

Artikel.
Vi skriver en redaktionell text som handlar om ditt företag och de tjänster som ni erbjuder marknaden. Samt att vi länkar i texten till er hemsida.

Inlägg.
Inom sektionen Tips, Råd och Inspiration kan ni helt gratis själva skapa egna unika inlägg om er själva inom valfria ämnen som ni tycker är relevanta.

Leads

Vi levererar fritt antal leads inom det kategorier och postnummerområden som ni väljer. Leadsen levereras direkt utan fördröjning till er mailadress. Alla leads innehåller all information som behövs för att kunna gå till avslut.

Annons

Vi skapar en annons för ditt företags räkning inkl en knapp där kunden tar direktkontakt med er via s.k. CTA (call to action). Annonsen görs i valfritt format och är anpassad för att ni ska kunna själva publicera annonsen vart helst ni önskar. T.ex. Facebook (Meta) el Instagram, Youtube m.fl. Som annonsör bestämmer man själva hur länge annonsen ska visas.

Annonsören får fri användningsrätt utan begränsningar vilket betyder att om man önskar så kan man samtidigt som annonsens visas på Yabado även visa den i fler kanaler t.ex. på Fb.

Film

Film innebär en mer utvecklad presentation av ditt företag. Det kan t.ex. vara att vi är med och visar när ni på plats utför en av era tjänster. Eller att vi intervjuar en av era kunder som ni valt ut.

Ett absolut vinnande koncept för att få fler jobb är att visa era leveranser när nöjda kunder själv deltar och delar sina erfarenheter med en publik. Många gånger har vi sett på teve då en glad familj får ta emot en leverans hemma, den firman som står för leveransen får givetvis massor av fler förfrågningar och detta för att vi människor är sociala varelser som styrs av våra känslor, vi blir glada av att se andra bli glada. Det är många gånger den enkla psykologin som styr över våra val.

Se här: Film

Artikel

Många gånger är det bristen på information som gör att kunder inte går vidare. Traditionell annonsering är när man kombinerar text och bild i en utvecklad artikel på mellan 600-750 ord. Vi skriver en redaktionell artikel om ert företag kombinerar med unika bilder t.ex. foton som visar hur ni jobbar. En välskriven text som strukturerat och pedagogiskt lyfter fram ert företag skapar förtroende. Samt att vi i texten länkar till er hemsida.

Inlägg

Inom vår sektion Tips, Råd och Inspiration kan alla som själva vill helt gratis skapa egna inlägg som handlar om allt möjligt som är relevant för sektionen Tips, Råd och Inspiration. Det kan vara att du med egna ord vill berätta om ert företag eller en bra tjänst som ni erbjuder och vill informera om.

Inläggen får handla om allt som är relevant för Yabado och sidans besökare. Det kan givetvis även handla om att uppmärksamma andra inlägg som skapats som tips på en lösning på ett problem som har tagits upp i ett föregående inlägg. T.ex. ett inlägg som handlar om inredning där man fokuserar på ”renovera en yta i hemmet” men kanske stöter på ett problem. Då kanske just ert företag erbjuder en lösning eller att ni kanske kan ge råd om hur man bäst löser problemet.