• Bostad
  Bostad
 • Bygg & Renovering
  Bygg & Renovering
 • Elektriker
  Elektriker
 • Flytt & Transport
  Flytt & Transport
 • Handyman
  Handyman
 • Måleri & Tapet
  Måleri & Tapet
 • Rör, VVS
  Rör, VVS
 • Städ
  Städ

Bli medarbetare

Vi söker en driven och passionerad SaaS-utvecklare till vårt växande team!

Som SaaS-utvecklare på vår plattform kommer du att vara ansvarig för att bygga och vidareutveckla våra webbaserade tjänster, samt säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga användarupplevelsen. Du kommer jobba tätt tillsammans med vårt team av utvecklare för att säkerställa att vi levererar kvalitet och innovation på alla våra tjänster.

Vi söker dig som har en stark teknisk bakgrund, med erfarenhet av att utveckla SaaS-plattformar och webbaserade tjänster. Du har en gedigen kunskap om webbutveckling, inklusive HTML, CSS och JavaScript, samt erfarenhet av att arbeta med olika backend-tekniker som SQL, PHP, Ruby on Rails eller Python. Du är också bekant med moderna utvecklingsverktyg och metoder, såsom Agile och DevOps.

Som person är du nyfiken, självgående och trivs med att ta ansvar för dina projekt. Du är lösningsorienterad och har förmågan att hantera och prioritera flera olika uppgifter samtidigt. Du har också en stark kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska, och trivs med att arbeta i team.

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Som team är vi prestigelösa och fokuserade vi drivs framåt av våra individuella och gemensamma mål. Som individer är kreativa med unika egenskaper. Tillsamman utvecklar vi det vi vill ska vara den bästa servicen och upplevelsen för våra användare. Därför kan vi lova att du kommer få stora möjligheter att påverka och förverkliga samt vara med och driva på vår resa framåt för att bli bäst i klassen. Vi gillar kreativitet och jobbar med fokus på framtiden. Synkar vi så erbjuder vi de bästa möjligheterna för att man ska nå sin fulla potential. För den som vill samma som oss öppnar vi för möjligheten att även bli partner i bolaget.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Namn*
E-post*